Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una escola de Reus transforma samarretes velles en bosses de roba

L’Escola Prat de la Riba impulsa el projecte “Desembolica’t” amb l’objectiu de reduir l’ús de bosses de plàstic als mercats de marxants

Imatge d'alumnes de l'Escola Prat de la Riba de Reus entregant bosses de roba als mercaders Marxants de la ciutat Imatge d'alumnes de l'Escola Prat de la Riba de Reus entregant bosses de roba als mercaders Marxants de la ciutat ESCOLA PRAT DE LA RIBA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dimecres, 10 Gener 2024 12:11

L’Escola Prat de la Riba de Reus ha impulsat durant aquest últim trimestre un projecte d’aprenentatge anomenat “Desembolica’t”, amb l’objectiu de reduir i conscienciar a la població sobre l’ús excessiu de bosses de plàstics als mercats de marxants de la ciutat.

La iniciativa consisteix a transformar samarretes velles en bosses de tela, conegudes popularment com a “tote bags”, que a més de fomentar la reutilització, ha proporcionat a l’alumnat l’oportunitat d’aprendre habilitats pràctiques com cosir amb fil i agulla.

La idea s'ha portat a terme en el marc del projecte anual d'escola, projecte IDEA, que es fonamenta en quatre pilars: Impacte social, desenvolupament sostenible, educació i art, reforçant així l'abordatge holístic de l'aprenentatge i l'impacte positiu a la comunitat.

Es pot veure un vídeo explicatiu que detalla el procés complet del projecte al següent enllaç:

Lluita contra la contaminació plàstica

L'Escola Prat de la Riba considera aquesta iniciativa com “una acció local amb un impacte global”. Amb la finalitat de contribuir a la lluita contra la contaminació plàstica i promoure una consciència ambiental més àmplia, l'escola ha decidit “compartir aquest projecte amb la comunitat amb desig que aquesta iniciativa pugui ser difosa àmpliament”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: