Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Altafulla comença els treballs de reconstrucció del cordó dunar per protegir el parc de Voramar

L'actuació consistirà a retirar la sorra acumulada a l'espai i plantar espècies autòctones

La coalcaldessa i regidora de Medi Ambient d'Altafulla, Alba Muntadas, observant els treballs per reconstruir el cordó dunar del parc de Voramar, iniciats aquest dilluns La coalcaldessa i regidora de Medi Ambient d'Altafulla, Alba Muntadas, observant els treballs per reconstruir el cordó dunar del parc de Voramar, iniciats aquest dilluns AJUNTAMENT D'ALTAFULLA
Medi Ambient ACN
Dilluns, 18 Desembre 2023 16:37

L'Ajuntament d’Altafulla ha començat aquest dilluns els treballs per reconstruir el cordó dunar del parc de Voramar del municipi. El temporal de l'abril passat, va trencar-lo i s'hi ha acumulat sorra, ja que no s'hi ha intervingut fins ara.

L'actuació consistirà a retornar aquesta sorra cap a la platja, perimetrar l'espai i plantar-hi espècies autòctones. La plantació es farà un cop passin les festes de Nadal. A més, aquest cordó s'ampliarà des del final del passeig fins al parc.

La duna que es crearà servirà per resistir davant de l’onatge i també per generar un reservori de sorra per a la platja del passeig de Botigues de Mar, que és la zona amb més problemes quan es produeixen temporals.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: