Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'activitat amb falcons del Port de Tarragona es farà aquest dissabte

El Museu del Port acollirà, a les 17.30 hores, una conferència i una exhibició de falcons vius emmarcada en la 23a Setmana de la Ciència

Els protagonistes de l’activitat seran la parella de falcons que ha niat al Port de Tarragona aquest any Els protagonistes de l’activitat seran la parella de falcons que ha niat al Port de Tarragona aquest any PORT DE TARRAGONA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dijous, 09 Novembre 2023 11:08

L’activitat ‘Els falcons del Port de Tarragona’ que impulsa el Museu del Port de Tarragona i que es farà a la seu museística ha modificat la data de realització per motius aliens a l’organització.

L’acte, emmarcat en la 23a Setmana de la Ciència, consistirà en una conferència i exhibició de falcons vius per part de Ferran Aguilar, divulgador i fotògraf professional, i Jonathan Alonso, falconer professional, el dissabte vinent 11 de novembre, a les 17.30 hores, al Museu del Port.

Els dos especialistes que estan estudiant aquests ocells, explicaran moltes curiositats del seu cicle vital, i també exposaran els objectius i actuacions del projecte que desenvolupa l'Autoritat Portuària de Tarragona en la protecció d'espècies protegides com és el falcó pelegrí, l'ocell rapinyaire més ràpid del món.

Els protagonistes de l’activitat seran la parella de falcons que ha niat al Port de Tarragona aquest any. Aquesta parella resident de falcons pelegrins ha nidificat a dins del recinte portuari amb èxit.

L’activitat és amb reserva prèvia, gratuïta i amb aforament limitat. Les persones interessades es poden inscriure a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucar al telèfon del Museu del Port de Tarragona: 977 259 434.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: