Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Nova jornada de neteja a la platja del Miracle de Tarragona

L’acció, que tindrà lloc el dissabte 20 de maig a les 09 h, està convocada per la plataforma SOS Costa i Camp de Tarragona

Residus recollits durant la Jornada de neteja del 22 d'abril, a la platja del Miracle de Tarragona Residus recollits durant la Jornada de neteja del 22 d'abril, a la platja del Miracle de Tarragona SOS COSTA I CAMP
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dimecres, 17 Mai 2023 21:45

La plataforma ecologista SOS Costa i Camp de Tarragona organitza una nova jornada de voluntariat ambiental consistent en retirar residus de la Platja del Miracle. L’acció tindrà lloc el proper dissabte 20 de maig, a les 9 h, i tots els que vulguin participar estan citats a l’aparcament de la zona del Port Esportiu.

Des de l’entitat demanen que es duguin sedassos, guants i bosses per retirar i abocar les escombraries que es localitzin. A més, la plataforma emplaça la ciutadania a “fer ciència ciutadana i netejar la plaça del Miracle”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: