Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Recollida de microplàstics, aquest diumenge a la sorra de la platja del Racó de Salou

L'objectiu de l'activitat és evitar que entrin a la xarxa tròfica i puguin afectar la biodiversitat i la nostra salut

Imatge d'una jornada de recollida de microplàstics realitzada el passat 27 d'agost a l'Ametlla de Mar Imatge d'una jornada de recollida de microplàstics realitzada el passat 27 d'agost a l'Ametlla de Mar CEN
Medi Ambient ACN
Diumenge, 18 Setembre 2022 01:58

L'Associació per a la Conservació dels Ecosistemes Naturals (CEN), en col·laboració amb l'Ajuntament de Salou, organitza aquest diumenge 18 de setembre, de 10 a 13 h, una jornada de recollida de microplàstics a la sorra anem de la platja del Racó. L'objectiu de l'activitat és evitar que entrin a la xarxa tròfica i puguin afectar la biodiversitat i la nostra salut.

Els menors d'edat hauran d'anar acompanyats d'un responsable adult. Es recomana portar guants, aigua, roba i calçat còmodes i protecció solar.

La jornada s'organitza en el marc de la campanya 1m2 del projecte 'LIBERA' per les platges i els mars i el World Cleanup Day.

Les inscripcions es poden fer en aquest enllaç.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: