Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La deixalleria mòbil de Cambrils s'instal·larà a diferents punts entre maig i desembre

La instal·lació de recollida selectiva de residus domèstics especials se situarà en set ubicacions del municipi

La deixalleria mòbil de Cambrils recorrerà diferents punts del municipi per facilitar la recollida selectiva de residus domèstics especials de la llar que no es poden llençar als contenidors habituals La deixalleria mòbil de Cambrils recorrerà diferents punts del municipi per facilitar la recollida selectiva de residus domèstics especials de la llar que no es poden llençar als contenidors habituals CEDIDA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dilluns, 24 Mai 2021 11:58

La deixalleria mòbil de Cambrils recorrerà diferents punts del municipi per facilitar la recollida selectiva de residus domèstics especials de la llar que no es poden llençar a les bateries de contenidors habituals. La instal·lació de Secomsa s’instal·larà en set ubicacions de diferents barris, entre finals de maig i principis de desembre.

El 31 de maig i 1 de juny estarà situada a l’Avinguda Nou Cambrils, 16. Del 19 al 20 de juliol es trobarà entre el Carrer Cristòfol Colom i el Carrer Juan Sebatián Elcano, 22. El 2 i 3 d’agost s’instal·larà a l’Avinguda Mil·lenari, davant l’escola Joan Ardèvol. L’1 i 2 de setembre oferirà servei des del Passeig Albert, davant del Bar Passeig. El 18 i 19 d’octubre se situarà al Carrer del Camí del Más de Clariana, davant del supermercat Plusfresc. El 8 i 9 de novembre s’intal·larà al Carrer Robert Gerhard, 6-7. I finalment, el dies 1 i 2 de desembre serà al carrer de l’Oli, 1.

La deixalleria, que obrirà de 8:30 a 13:30 hores, comptarà amb el suport de persones treballadores formades per resoldre dubtes sobre reciclatge i informar sobre el servei a la ciutadania, L’objectiu és recollir els residus especials que no poden ser gestionats a la recollida convencional. La iniciativa també pretén sensibilitzar a la ciutadania en el respecte al medi ambient i en la necessitat de reciclar entre tots i totes per implantar una nova economia circular.

Les persones interessades podran portar a la deixalleria mòbil residus com ara bombetes i florescents, piles, bateries, pintures, aerosols, CD i DVD, oli mineral, tòners i cartutxos, radiografies, petits electrodomèstics i brossa tecnològica (amb el volum màxim d’un microones), petita ferralla (cargols, claus, filferros, tubs, etc), petit plàstic (gots i coberts de plàstic, joguines, etc), petit vidre pla (petites peces com un mirall de mà) i xeringues (dins d’una botella de plàstic). En canvi, no s’acceptarà runa, grans electrodomèstics, poda i resta vegetal, mobles i voluminosos o fibrociment (uralita).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: