Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Xarxa Sud farà diumenge una passejada pel riu Siurana per denunciar "l'espoli de l'aigua de la conca"

És la segona parada de la campanya 'Passegem per les agressions', que vol fer visibles "les agressions mediambientals al territori"

Xarxa Sud, la Plataforma Pel Riu Siurana i Unió de Pagesos denunciaran diumenge amb una passejada "l'espoli de l'aigua de la conca del Siurana per ser transferida a la conca del Riudecanyes" Xarxa Sud, la Plataforma Pel Riu Siurana i Unió de Pagesos denunciaran diumenge amb una passejada "l'espoli de l'aigua de la conca del Siurana per ser transferida a la conca del Riudecanyes" PLATAFORMA PEL RIU SIURANA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dijous, 11 Març 2021 21:00

La plataforma Xarxa Sud segueix aquest cap de setmana la campanya 'Passegem per les agressions', que té per objectiu "visualitzar les agressions mediambientals que pateix el territori". Aquest diumenge, 14 de març, organitza, juntament amb la Plataforma Pel Riu Siurana i Unió de Pagesos, una passejada al llarg del riu Siurana, "allí on es produeix l'espoli de l'aigua de la conca del Siurana per ser transferida a la conca del Riudecanyes", denuncien les entitats. El punt de trobada serà a la Venta del Pubill, carretera Poboleda-Cornudella, a les 10h.

Aquesta campanya vol fer visibles i denunciar les agressions mediambientals al territori. Vol ser un recorregut, al llarg del any, amb parada en cada lloc on Xarxa Sud considera que hi ha un greuge a denunciar, per fer un retrat representatiu i complet del territori: "No pretenem desanimar la gent amb l'espectacle de terres i paisatges malmesos, sinó conscienciar de la gravetat de la situació i insistir en el fet que no podem permetre ni una sola degradació mediambiental més".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: