Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

ERC Salou demana una ordenança per a la promoció d’instal·lacions d’autoconsum amb energia fotovoltaica

El grup de l'oposició presenta una moció al Ple que també inclou que es facilitin els tràmits i s'adeqüin els procediments administratius que se'n derivin

Imatge d'arxiu de plaques fotovoltaiques Imatge d'arxiu de plaques fotovoltaiques ARXIU / INFOCAMP
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dimecres, 28 Octubre 2020 07:44

El grup municipal d’Esquerra Republicana a l’Ajuntament de Salou presentarà en el plenari d'aquest dimecres una moció per demanar una ordenança municipal que incentivi la implantació de les instal·lacions d’autoconsum amb energia solar fotovoltaica en l’àmbit municipal. Alhora vol que es permeti el desenvolupament de la generació elèctrica distribuïda en tot el territori, tot transformant a la vegada el model econòmic relacionat amb la generació elèctrica cap a un de més sostenible i ecològic.

En la moció, ERC Salou també demana al Ple de promoure una campanya de sensibilització municipal que expliqui els objectius municipals en l’àmbit de la transició energètica i l’autoconsum, les mesures que es poden prendre, i les oportunitats que ofereix l’Ajuntament per tal de “treballar conjuntament, les institucions i la totalitat de la ciutadania, per fer possible l’assoliment d’un model energètic més sostenible, democràtic i ecològic”, segons el grup municipal.

El text demana també aprovar, modificar o incloure a les ordenances fiscals municipals corresponents totes aquelles bonificacions que incentivin la instal·lació de sistemes d’autoconsum amb energia fotovoltaica.

“Ara és el moment d’agafar tot allò que l’Ajuntament té en diversos calaixos de diferents àrees i posar-se a treballar. Des de l’inici del mandat, l'alcalde no ha donat cap pas per posicionar la nostra ciutat en l’àmbit de l’energia sostenible”, afirma el grup municipal.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: