Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un inspector informador vetllarà a Roda de Berà perquè la gestió de residus es faci bé

També identificarà abocaments de brossa no permesos i s’aixecaran actes de denúncia en els casos en què es faci malament

Amb la creació d’aquesta nova figura l’Ajuntament vol acabar amb imatges d’incivisme com aquesta, viscudes durant les darreres setmanes Amb la creació d’aquesta nova figura l’Ajuntament vol acabar amb imatges d’incivisme com aquesta, viscudes durant les darreres setmanes AJUNTAMENT DE RODA DE BERÀ
Medi Ambient Redacció Infocamp
Diumenge, 05 Juliol 2020 11:50

A partir d’avui, i durant els mesos de juliol i agost, el departament de Serveis Tècnics de l'Ajuntament de Roda de Berà incorporarà un inspector/a del servei de recollida de residus municipals. Aquesta figura forma part de les millores que el consistori ha anat incorporant al servei de la gestió dels residus, i es troba emmarcada dins la campanya que es posarà en marxa per ajudar al ciutadà a reciclar els seus residus de forma més eficient.

A més a més, l’informador/a es fa molt necessari en uns moments en què l’Ajuntament ha detectat durant les darreres dues setmanes un repunt en l’incivisme, amb abocaments incontrolats de brossa i voluminosos a l’espai públic.

Aquesta persona efectuarà la seva tasca durant cinc dies a la setmana, i principalment informarà als ciutadans, als comerciants i als restauradors com poden fer la gestió de les escombraries de manera més eficient; sobre les ubicacions dels nous contenidors, els millors horaris per dipositar la brossa, sobre les freqüències de buidatge, i incentivarà el reciclatge de les diferents fraccions.

A banda de la tasca informativa, també vetllarà pel bon funcionament del servei, detectarà abocaments incontrolats d’escombraries i de restes vegetals a la via pública, i identificarà als infractors, i farà propostes de sanció si fos necessari.

Amb la creació d’aquesta figura el consistori vol acabar amb els problemes d’incivisme detectats durant les últimes setmanes, com escombraries llençades a la via pública quan els contenidors continuaven buits; professionals de la jardineria abocant restes vegetals als contenidors destinats als particulars; o brossa abandonada al mig del carrer tot i no haver-hi contenidors.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: