Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Port de Tarragona neteja brossa acumulada a la desembocadura del riu Francolí

El marge dret del riu s'havia omplert d'objectes i deixalles fruit d'abocaments incívics / El Port prendrà mesures per limitar-hi l'accés

Estat en què es trobava aquest cap de setmana aquest indret de la desembocadura del Francolí, al marge dret del riu Estat en què es trobava aquest cap de setmana aquest indret de la desembocadura del Francolí, al marge dret del riu CEDIDA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dimarts, 10 Setembre 2019 08:48

Aquest cap de setmana passat diverses persones van denunciar a través de les xarxes socials la presència de deixalles, ampolles de plàstic, brossa i altres objectes llançats a la desembocadura del riu Francolí, dins l'àmbit portuari. El mateix president del Port de Tarragona, Josep Maria Cruset, ha confirmat a través de les xarxes que aquesta setmana s'ha procedit a la neteja de l'indret i en un parell de dies quedarà resolt.

El president del Port també ha avançat que "simultàniament, també s'està resolent la limitació de l'accés de les persones que ho deixen en aquest estat". En aquest sentit, divesos ecologistes han suggerit una regulació o mesures que protegeixin aquesta zona de la desembocadura, com es fa, per exemple, al marge esquerra del riu.

Aquest punt de la desembocadura del riu està situat al marge dret del Francolí, davant de la terminal Castella de SITASA. En aquest indret és un dels pocs punts on es conserven peus d'aloc, una planta típica dels torrents.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: