Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els pressupostos participatius permeten la millora de la senyalització dels camins de Reus

Aquesta va ser una de les propostes guanyadores dels procés de Pressupostos participatius 2018

Imatge de la nova cartellera informativa ubicada al camí de la Pedrera del Cobic, dins de la xarxa de camins de Reus Imatge de la nova cartellera informativa ubicada al camí de la Pedrera del Cobic, dins de la xarxa de camins de Reus AJUNTAMENT DE REUS
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dimarts, 07 Mai 2019 07:37

La millora de la senyalització dels camins del terme municipal de Reus i dels seus enllaços s’ha fet realitat durant les darreres setmanes en el marc dels Pressupostos participatius 2018, ja que aquesta va ser una de les propostes guanyadores. S’han instal·lat 56 banderoles noves, que s'han sumat a les ja existents fins a arribar a un total de 341 actualment, i 17 cartelleres ubicades al llarg dels diferents recorreguts que conformen la xarxa de camins del municipi.

Un dels principals objectius d’aquest projecte, amb una inversió de 20.000 euros, era facilitar a la ciutadania la seva introducció en les diferents rutes que ofereixen els camins. Per aquest motiu, es van dissenyar, produir i instal·lar unes cartelleres on s’hi reprodueix el plànol de camins del terme amb les rutes proposades, també itineraris Gran Recorregut (GR) i Petit Recorregut (PR) que passen pel terme, reproduïts sobre una fotografia aèria.

Xarxa Rutes Reus

Durant els darrers anys, en el marc d’un projecte transversal de l’Ajuntament de Reus que combina el coneixement de l’entorn amb l’exercici físic i la salut, s’ha desenvolupat la xarxa d’itineraris Rutes Reus. En aquest sentit, les cartelleres instal·lades ara, també situen els camins en el context d’aquesta xarxa.

De forma paral·lela, el mes de desembre de 2018 es va posar a la venda la guia de camins ‘Rutes per Reus i el seu entorn’, on s’inclouen diferents itineraris i passejades, tant íntegrament dins el terme com rutes que van més enllà del terme de Reus però amb sortida i arribada a Reus.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: