Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Acord per recuperar l'hàbit de la salamandra a Querol

L'Associació Mediambiental la Sínia signa un acord de custòdia amb el propietari d'uns horts al marge esquerra del riu Gaià

La signatura de l'acord de custòdia farà possible avançar en la recuperació d'hàbitat per als amfibis de l'Alt Gaià, i en especial per a la salamandra La signatura de l'acord de custòdia farà possible avançar en la recuperació d'hàbitat per als amfibis de l'Alt Gaià, i en especial per a la salamandra CEDIDA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dimarts, 04 Setembre 2018 19:04

Nou pas per recuperar l'hàbitat dels amfibis a l'Alt Gaià i, més particularment, de la salamandra. Aquesta setmana l'Associació Mediambiental la Sónia ha signat un acord de custòdia amb Jaume Casany, propietari d'uns horts al marge esquerra del riu Gaià. Aquests horts estan situats en un comellar o petita vall, a peus del municipi de Querol, a l'Alt Camp,i al costat del camí de les Terres del riu Gaià.

Des de l'associació es destaca que en aquests horts s'hi troba la Font de l'Hort .o Font de la Tous- i una bassa. L'aigua vessa per diversos punts d'aquest espai i això la fa molt interessant sobretot per als amfibis. Per aquest motiu, i dins del projecte 'Territori Salamandra' que impulsa l'entitat a l'Alt Gaià, han signat aquest acord que té per objectiu final recuperar hàbitat per aquests animals, i en especial per a la salamandra.

Aquest acord s'ha signat també gràcies al suport de l'Ajuntament de Querol, que s'ha implicat vers la conservació del territori i la biodiversitat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: