Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Consell del Tarragonès adquireix un camió per a la recollida de fracció orgànica

La compra del camió garantirà el servei a 14 municipis i es desenvoluparà mitjançant la gestió de FCC

El nou vehicle per a la recollida de fracció orgànica donarà servei a 14 municipis del Tarragonès El nou vehicle per a la recollida de fracció orgànica donarà servei a 14 municipis del Tarragonès CCT
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dimarts, 15 Mai 2018 12:01

El Consell Comarcal del Tarragonès ha comprat un nou vehicle per a la recollida de fracció orgànica. El camió està adaptat amb una grua per elevar els contenidors i amb funcions de bolquet per dipositar les restes orgàniques a les instal·lacions pel seu tractament.

El servei de recollida de la fracció orgànica que es cobrirà amb aquest nou vehicle garantirà l’assistència de les necessitats dels municipis d’Altafulla, el Catllar, Creixell, el Morell, la Nou de Gaià, els Pallaresos, Perafort, la Pobla de Mafumet, la Pobla de Montornès, la Riera de Gaià, Salomó, la Secuita, Vespella de Gaià i Vilallonga del Camp i es desenvoluparà mitjantçant la gestió de Fomento de Construcciones y Contratas (FCC).

El president del Consell Comarcal del Tarragonès, Daniel Cid, juntament amb el delegat de FCC de Tarragona i Lleida, Jesús Padullés, van inspeccionar el camió i supervisar les funcions que realitzava, per tal de donar el vistiplau i integrar-lo a l’equip professional que ha de realitzar la tasca.

El camió, construït per l’empresa Trans-Gruas, representa una inversió de més de 66.000 €, que s’ha pogut realitzar amb el suport del Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, i de la Diputació de Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: