Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torredembarra millora el camí de ronda del Roquer

La principal actuació ha estat la col·locació d’una nova corda al llarg del camí i la reparació de diversos pals

Millores al camí de ronda del Roquer, a Torredembarra Millores al camí de ronda del Roquer, a Torredembarra ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dijous, 19 abril 2018 08:49

La Regidoria de Via Pública i Manteniment de l’Ajuntament de Torredembarra ha dut recentment unes tasques de millora al camí de ronda del Roquer. Les actuacions les ha realitzades la Brigada Municipal directament i han consistit en la col·locació d’una nova corda al llarg del camí que transcorre per aquest paratge natural -700m de corda grossa i 1.400m de petita- i també en la reparació de diversos pals que delimiten el camí. El tipus de corda utilitzada és sisal –fibra natural que resisteix bé la intempèrie-.

Les millores s’han dut a terme a conseqüència de les mancances de seguretat que existeixen en diversos punts, causades pel deteriorament del material existent i alguns actes vandàlics que han anat patint aquest camí. Al mateix temps, s’ha condicionat el terra de petits trams deteriorats pels efectes meteorològics.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: