Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Nova jornada sobre la tortuga babaua a Tarragona

La sessió informava sobre com ajudar a l’espècie en la nidificació s'ha celebrat avui a Tarragona

Els curs informatiu s’ha dut a terme aquest dijous a la platja de l’Arrabassada de Tarragona Els curs informatiu s’ha dut a terme aquest dijous a la platja de l’Arrabassada de Tarragona AGNÈS LLORENS
Medi Ambient Agnès Llorens
Dijous, 29 Juny 2017 19:04

Fer passejos en horari nocturn, o a primera hora del matí, per les platges de Tarragona, per tal de detectar els exemplars de tortuga babaua (Caretta caretta) que pugui haver-hi i ajudar-les en tasques de nidificació. Aquesta és la tasca dels voluntaris que, durant l’estiu, vetllen per acompanyar als exemplars d’aquesta espècie considerada en perill d’extinció, que en els darrers anys ha escollit la zona de la costa de Tarragona per a posar-hi els seus ous.

Amb l’objectiu de donar informació pràctica sobre com actuar en aquests casos, la Xarxa de Rescat de Fauna Marina, la Fundació CRAM i l’Ajuntament de Tarragona han organitzat una jornada -que s’ha dut a terme aquest dijous- per a sensibilitzar sobre la reproducció de l’espècie. L’any 2014 es van localitzar vora un centenar d’us de tortuga babaua i el 2016 es van alliberar 3 dels exemplars de tortuga babaua dels nascuts a la mateixa platja de l’Arrabassada.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: