Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El 14è Tast de Carinyenes de Porrera es celebrarà aquest divendres

L'endemà dissabte tindrà lloc el Tast de les Mines a Bellmunt del Priorat

El 14è Tast de Carinyenes de Porrera es celebrarà aquest divendres El 14è Tast de Carinyenes de Porrera es celebrarà aquest divendres ARXIU / CELLERS PORRRERA
Gastronomia Redacció Infocamp
Dijous, 02 Mai 2024 06:55

Els Cellers de Porrera organitzen el 14è Tast de Carinyenes, que es celebrarà a l'aparcament de l'Horta de Porrera el proper divendres 3 de maig, de les 20 a les 23h. L'esdeveniment és una oportunitat única per a tastar vins monovarietals elaborats amb la varietat de raïm estrella de la vila de Porrera: la carinyena. Enguany hi participaran 24 cellers.

"Cadascun dels cellers que hi participaran aportarà dos vins monovarietals fets amb carinyena" explicava Gerard Batllevell, president de l'Associació de Cellers de Porrera, mentre afegia "s'hi podran tastar i repetir: vins elaborats amb carinyena i que ja són al mercat i/o també mostres de barrica o dipòsit que també siguin monovarietals de carinyena".

El Tast de Carinyenes de Porrera és organitzat des de l'Associació de Cellers de Porrera amb el suport del Consell Regulador de la Denominació d'Origen Qualificada Priorat.

El Tast de les Mines, el dissabte a Bellmunt 

D'altra banda, nou cellers que elaboren vins de la vila de Bellmunt del Priorat -Casa Gran del Siurana, Celler Bartolomé, Alvaro Palacios, Costers del Priorat, Gran Clos, Celler la Griba, Solà Clàssic, Mas Bell i Clos Galena-, participaran enguany al Tast de les Mines, que es celebrarà a les Mines de Bellmunt del Priorat el proper dissabte 4 de maig, des de les 11.30 i fins a les 14.30h.

El tast, que enguany compta amb cellers convidats de Mallorca, la Rioja i cellers emergents del Penedès, és una excel·lent oportunitat per gaudir dels vins elaborats en aquest territori de la DOQ Priorat, maridats amb tastets gastronòmics i música en directe..

La compra de les entrades es pot fer a través d'Entradium. L'aforament d'aquest esdeveniment és limitat.

El Tast de les Mines està organitzat per l'Associació de Cellers de la Conca del Siurana amb el suport de l'Ajuntament, el Museu de les Mines, la Fira del Vi i el Consell Regulador de la DOQ Priorat.

Ambdues iniciatives compten amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona, Costa Daurada, Generalitat de Catalunya i el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural. PDR 2023 Wine in Moderation.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: