Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La gastronomia de Salou "sorprèn", també, a Madrid

La capital de la Costa Daurada va organitzar, a Madrid, un esdeveniment de promoció turística, amb més de 200 convidats

Salou va organitzar, a Madrid, un esdeveniment de promoció turística, amb més de 200 convidats Salou va organitzar, a Madrid, un esdeveniment de promoció turística, amb més de 200 convidats AJUNTAMENT DE SALOU
Gastronomia Redacció Infocamp
Divendres, 26 Gener 2024 09:01

Salou, la destinació turística que mai no deixa de sorprendre, va organitzar dimarts passat, a Madrid, un esdeveniment de promoció turística, amb més de 200 convidats. L'acte va estar presidit pel ministre de Turisme, Jordi Hereu, i va reunir a destacats representants del sector turístic.

Els restaurants participants, com Deliranto, Cook & Travel, Mrkt Gastrobar d'Edu Cuesta, Thai Salou Restaurant, Rock & Grill, Restaurante Castillo de Javier, Lunattic, Cafeteria Boulangerie Huma i La Goleta van captivar els més de 200 assistents, amb la seva excepcional oferta gastronòmica, mostrant una creativitat culinària que va deixar a tothom meravellat.

Aquesta experiència culinària única va presentar productes d'alta qualitat, com l'oli procedent d'oliveres mil·lenàries de Salou, així com altres delícies gastronòmiques elaborades amb ingredients de primera categoria. Els plats van ser batejats amb noms evocadors d'esdeveniments emblemàtics de Salou, formant part d'un calendari culinari inspirat en les celebracions culturals, festives, tradicionals i esportives que caracteritzen la capital de la Costa Daurada.

El xef Pep Moreno, president de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de Salou, va fer de mestre de cerimònies, reforçant les paraules de l'alcalde Pere Granados sobre la singularitat de la gastronomia salouenca.

A més, els convidats van tenir l'oportunitat de degustar vins excepcionals i Denominacions d'Origen reconegudes com el Celler Editària, Cellers Blanch, Celler Carles Andreu, D'Orto Vins, Clos Galena, Castell d'Or, Torelló i Llopart. Tot això en un ambient que convida a explorar els plaers culinaris i les delícies que Salou té per oferir.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: