Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tot a punt per les III Jornades del fricandó de Riudoms

Les jornades, que se celebren els dies 19 i 20 de gener, volen donar rellevància a un plat que, el 2019, va ser escollit com el més representatiu del municipi

Les III Jornades del fricandó de Riudoms se celebren els dies 19 i 20 de gener Les III Jornades del fricandó de Riudoms se celebren els dies 19 i 20 de gener ARXIU / INFOCAMP
Gastronomia Redacció Infocamp
Dijous, 18 Gener 2024 22:09

La Secció de Gastronomia del Centre d’Estudis Riudomenc Arnau de Palomar (CERAP) i l'Ajuntament de Riudoms organitzen les III Jornades del fricandó de Riudoms, que tindran lloc els dies 19 i 20 de gener. El motiu de convocar aquestes jornades és el de donar rellevància a un plat que, l’any 2019, va ser escollit per votació popular com el més representatiu de Riudoms, segons l’enquesta que va promoure la Secció de Gastronomia del CERAP.

Les jornades començaran aquest divendres 19 de gener, a les 20.00, amb un showcooking del cuiner riudomenc Sergi Margalef. L'acte es durà a terme a l’aula de cuina de les Escoles Velles de Riudoms i també es retransmetrà en directe pel canal Youtube del CERAP. Per poder assistir presencialment a l'acte caldrà reservar plaça al telèfon 977 768 060 o enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. abans del 18 de gener.

Concurs de fricandó

L'endemà dissabte 20 de gener, a les 12.00, tindrà lloc el Concurs de fricandó a la plaça de l'Església de Riudoms. Per participar-hi cal que les persones interessades s’hi inscriguin abans del 18 de gener, tot enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucant al tel. 977 768 060.

Els participants hauran de portar el plat o cassoleta de fricandó a les 12.00 del dia del concurs, amb una ració de quatre o cinc talls, juntament amb la recepta escrita. Es concediran tres premis (millor gust, originalitat i presentació).

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: