Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Vendrell acollirà un tast de vins a peu de carrer i amb música en directe

El 'ViTast' es durà a terme, aquest dissabte 2 de desembre, des de les 11 fins a les 23h a la plaça Nova

El regidor de Fires, Christian Soriano, ha presentat el 'ViTast' amb un representant de la vinateria El Cau del Vi El regidor de Fires, Christian Soriano, ha presentat el 'ViTast' amb un representant de la vinateria El Cau del Vi AJUNTAMENT DEL VENDRELL
Gastronomia Redacció Infocamp
Dimarts, 28 Novembre 2023 21:08

El proper dissabte 2 de desembre, la plaça Nova del Vendrell acollirà el 'ViTast', un tast de vins amb la participació de cinc cellers de proximitat, gastronomia de la mà del Cau del Vi i música en directe.

La jornada està organitzada per la Regidoria de Fires amb la col·laboració de la vinateria-gastrobar El Cau del Vi i té com a objectius, d'una banda, potenciar el producte de Km0 i de l'altra, dinamitzar el comerç i la restauració locals.

El 'Vitast' es durà a terme, des de les 11h fins a les 23h. Hi participaran els cellers Jané Ventura, Pinord, Miquel Pons, Puig_Batet i Vinyes del Terrer.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: