Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les IV Jornades de l’arròs de l’Hospitalet de l’Infant s'inauguraran dissabte amb una festa gastronòmica

Fins al 26 de novembre, dotze establiments de restauració oferiran diverses receptes saboroses amb arròs com a ingredient principal

Les IV Jornades de l’arròs de l’Hospitalet de l’Infant s'inauguraran aquest dissabte 18 de novembre amb una festa gastronòmica Les IV Jornades de l’arròs de l’Hospitalet de l’Infant s'inauguraran aquest dissabte 18 de novembre amb una festa gastronòmica ARXIU / INFOCAMP
Gastronomia Redacció Infocamp
Dimarts, 14 Novembre 2023 22:02

El dissabte 18 de novembre es donarà el tret de sortida a les IV Jornades de l’arròs, organitzades per l’Associació de Restauració de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors, amb el suport de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i d’Arròs Montsià. L’acte inaugural tindrà lloc de les 12 a les 16 h a la Plaça de la Marina de l’Hospitalet de l’Infant, on les persones assistents podran degustar un plat d’arròs de peix i marisc tradicional fet al moment per Els 4 fogons de la llar i gaudir d’una barra de begudes; i de música, amb el dj Óscar Sánchez. Qui vulgui tastar aquest arròs popular pot comprar els tiquets de manera anticipada al Bar-Cerveceria Cal Rullo, al Restaurant LB21 i a Danti’s bar. El preu és de 8 euros.

D’aquesta manera, començaran oficialment les IV Jornades de l’arròs, que finalitzaran el diumenge 26 de novembre. En aquesta edició, sota el lema "Del Delta, de casa, de tots", hi participaran un total de 12 establiments de restauració de l’Hospitalet de l’Infant (Restaurant Vanes, Espai gastronòmic Deviteca, Cuina Querol, Pollastres al carbó A fuego, Bar-Restaurant D’Antis, Restaurant LB21, Restaurant Nàutic, Bar-Restaurant La Strega, Restaurant-Pizzeria Can Donatello, Restaurant-Pizzeria La Barca, Cafeteria Natalie’s i Bar Kosito).

A aquests establiments s’hi oferiran diferents receptes saboroses d’arròs. Més informació, al fullet informatiu de les Jornades i a les xarxes socials de l’Associació de Restauració de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors, de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i de Turisme l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: