Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Neix l'AEH Priorat

La nova associació d’hostaleria, amb Rafel Muria com a president, està formada pels restaurants i allotjaments referents de la comarca

Acte de presentació de la nova Associació d’Hostaleria del Priorat (AEH Priorat) Acte de presentació de la nova Associació d’Hostaleria del Priorat (AEH Priorat) AEH PRIORAT
Gastronomia Redacció Infocamp
Dissabte, 11 Novembre 2023 12:51

Aquest divendres va tenir lloc la presentació de la nova Associació d’Hostaleria del Priorat (AEH Priorat), formada per Rafel Muria com a president i per una junta que aglutina a alguns dels millors hotels i restaurants de la comarca. Rafel Muria, és el xef del Restaurant Quatre Molins de Cornudella de Montsant, guardonat amb un Sol Repsol i una Estrella Michelin.

L’AEH Priorat neix de la necessitat de formar una associació d’hostaleria que donés resposta a les necessitats específiques de les empreses del sector que treballen i que, cada cop més, s’instal·len al Priorat. I fruit d’aquesta demanda, l’AEHT ha promogut la creació de la nova associació territorial presentada avui.

Durant la presentació, Rafel Muria, va estar acompanyat per una gran part dels membres de la junta de l’Associació: Hotel Mas d’En Bruno (5 estrelles GL), Hotel Terra Dominicata (5 estrelles), Hotel Hostal Sport (4 estrelles), Ora Hotel Priorat, Masia Braseria Mas Trucafort, El Palauet del Priorat i Restaurant Brichs.

Tots ells són restaurants i hotels de primera qualitat que, com ha comentat el nou president de l’AEH Priorat: “No podem començar de millor manera aquesta nova etapa que amb una junta puntera formada per allotjaments de prestigi i de referència que posicionen, encara més, el Priorat al mapa i el converteixen en un destí de referència per al turisme enogastronòmic de qualitat arreu del món”

Els principals objectius de l’associació són oferir formació per augmentar el personal qualificat a la comarca, promocionar als associats a través d’eines com la Guia Gourmet i les jornades gastronòmiques o assessorar-los i representar-los per defensar els seus drets i inquietuds. Per altra banda, l’associació es planteja com a objectiu seguir incorporant nous socis per enfortir el sector i el territori.

El president de l’AEHT, Francesc Pintado, ha compartit el seu convenciment que el Rafel farà una magnífica feina, ja que “ha conformat una junta que aglutina alguns dels millors restaurants i hotels del territori. I ha afegit que “permetrà treballar els problemes propis de la comarca, posar en valor el seu producte de proximitat, la qualitat gastronòmica dels seus restaurants i l’exclusivitat dels seus establiments hotelers. El Priorat viu un moment daurat amb la construcció i obertura d'hotels de primera i amb un restaurant referent amb Estrella Michelin que reflecteix l’alt nivell de la restauració a la comarca”.

L'alcaldessa de Cornudella rep la mítica jaqueta de l'AEHT

L’acte va finalitzar amb l’entrega de la mítica jaqueta de cuina de l’AEHT a l’alcaldessa de Cornudella de Montsant, Meritxell Cardona López, com a padrina de l’AEH Priorat, qui va fer públic el seu suport a la nova associació i va remarcar que “la nostra comarca és coneguda per la qualitat dels nostres vins i cal que l’oferta gastronòmica i d’hospedatge estigui a la mateixa alçada”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: