Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El V Fòrum Vinàrium recaptarà fons per la recerca de contra l’epilèpsia

El Fòrum serà aquest cap de setmana i part dels ingressos es destinaran a finançar el cinquè estudi de l’associació “Si jo puc tu també #epilep”

El V Fòrum Vinàrium recaptarà fons per la recerca contra l'epilèpsia El V Fòrum Vinàrium recaptarà fons per la recerca contra l'epilèpsia ABEL CASANOVAS
Gastronomia Abel Casanovas
Dijous, 09 Novembre 2023 12:58

El V Fòrum Vinàrium, que tindrà lloc aquest cap de setmana a la Part Alta, recaptarà fons per la recerca contra l’epilèpsia. L’acte, organitzat per Bodegues Gerard i l’associació “Si jo puc tu també #epilep”, constarà de degustacions de productes de proximitat i música en directe amb la cantant Dana i els grups “Sofà de la Iaia” i la xaranga Toca Bemolls.

El Fòrum consta de diversos paquets de 12 euros que consten de dos tiquets de beguda i tapa amb copa, el “Pack Vívere” ofereix cinc tiquets de beguda i el “Pack Comere”, que consisteix en quatre tiquets de menjar.

Gerard Esquerre, propietari de Bodegues Gerard, ha explicat que aquest acte està pensat per “moure Tarragona i dinamitzar la Part Alta”. Per la seva banda, la gerent de la Via T, Judith Sentís, ha afegit que “dur a terme el Fòrum a la Part Alta ens permet descentralitzar-ho de la ciutat, posant cara i nom a la gent que genera riquesa i ocupació”.

La tinent alcalde i consellera de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Tarragona, Montse Adán, ha afegit que “volem que hi hagi activitats atractives a la ciutat els 365 dies de l’any”.

Finançament per la recerca contra l’epilèpsia

David Sanahuja, president de l’associació “Si jo puc tu també #epilep” ha agraït l’oportunitat de “visibilitzar i naturalitzar aquesta malaltia”, alhora que ha explicat que “hem finançat quatre estudis de l’epilèpsia, ara volem obrir el cinquè gràcies a aquesta iniciativa”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: