Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Neix l’Associació Cultural de Restauradors de Tarragona per situar-la “on es mereix”

Diversos restauradors s’alien per garantir el futur i la supervivència del sector

L'Associació Cultural de Restauradors de Tarragona vol "omplir els carrers de vida" L'Associació Cultural de Restauradors de Tarragona vol "omplir els carrers de vida" ARXIU/INFOCAMP
Gastronomia Redacció Infocamp
Dilluns, 06 Novembre 2023 15:44

Neix l’Associació Cultural de Restauradors de Tarragona, una associació constituïda per diversos restauradors que des del 26 d’octubre ja treballen per “situar Tarragona al lloc que es mereix”, ja sigui com a destí d’esbarjo pels tarragonins i tarragonines, els habitants de les poblacions del voltant o destinació turística.

El sector de la restauració expressa la seva “preocupació pel nostre futur i la nostra supervivència”, a més reclamen que “lluitem sols, sense eines externes i en moltes ocasions amb pals a les rodes o passant per caixa”.

Per aquest motiu, diversos professionals s’alien per assolir objectius com dinamitzar Tarragona per tal que sigui una ciutat “plena de vida als carrers”, reorganitzar-se dins del sector, defensar els establiments davant “agressions injustes a nivell econòmic com a la constant persecució patida, unificar criteris dins del sector per “gaudir dels mateixos avantatges dia a dia per aconseguir una imatge de ciutat organitzada i oberta al món, fusionar els interessos del món cultural, del gastronòmic, del comerç i de l’oci, ja que “junts assolirem el millor per a l’oferta i la imatge de la nostra ciutat”.

Oberts a més aliances

La nova associació, a més, assegura que “col·laborarem amb qualsevol entitat o ciutadà disposats a treballar per Tarragona”. També remarquen que “cercarem consens amb aquelles associacions que ja treballen pel mateix objectiu que el nostre”.

Des de l’Associació Cultural de Restauradors de Tarragona deixen clar que “perseguirem la construcció d’una pinya ben formada, cal remar en la mateixa direcció”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: