Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

S’inaugura oficialment la Ganxet Pintxo de Tardor 2023

L’alcaldessa de Reus, Sandra Guaita, encarregada de tallar la cinta de l’acte inaugural

Sandra Guaita ha estat l'encarregada de tallar la cinta inaugural, amb motiu de la seva primera Ganxet Pintxo com a batllessa Sandra Guaita ha estat l'encarregada de tallar la cinta inaugural, amb motiu de la seva primera Ganxet Pintxo com a batllessa CAMBRA DE REUS
Gastronomia Redacció Infocamp
Dijous, 02 Novembre 2023 22:32

Aquest dijous, 2 de novembre, ha tingut lloc a l'Espai Llotja l'acte d'inauguració de la Ganxet Pintxo de Tardor 2023, que tindrà lloc del 2 al 12 de novembre.
L'acte ha comptat amb les intervencions del president de la Cambra de Comerç de Reus, Mario Basora; i de l'alcaldessa de Reus, Sandra Guaita; i la presència del coordinador de la Ganxet Pintxo, Jaume Batista; la regidora de Promoció de Ciutat, Noemí Llauradó; i diversos representants d’Estrella Damm.

Durant el seu parlament, Mario Basora ha expressat que la Ganxet Pintxo continua "amb una aposta ferma pels productes de qualitat i de km 0, per fomentar el territori i per dinamitzar la ciutat. Perquè la Ganxet Pintxo és una prova més de la intensa activitat de la ciutat de Reus i del seu gran poder d'atracció, no només dels seus ciutadans sinó de l'entorn".

Basora ha afirmat que "la Ganxet Pintxo s'ha convertit en una festa, quan la ruta va començar hauria estat impensable tenir al cap arribar fins aquí, assolint aquest grau de solidesa", i ha afegit que "hem de continuar amb l'aposta per la Ganxet Pintxo, a favor de la restauració de la ciutat".

Després del discurs de Sandra Guaita, la mateixa alcaldessa ha estat l'encarregada de tallar la cinta inaugural, amb motiu de la seva primera Ganxet Pintxo com a batllessa de la ciutat. Tot seguit, s'han servit les tapes entre els assistents a l'Espai Llotja amb l'amenització musical de la formació Cover H.

Tapa i quinto o canya Estrella Damm, a un preu de 4 euros

Les tapes d’aquesta 22a edició de la ruta mantindran el preu de 4 euros i també inclouran el quinto o la canya Estrella Damm. En total hi participen 37 establiments, cinc més que en la passada edició de primavera.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: