Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els 37 restauradors de la Ganxet Pintxo de Tardor 2023 es fan la foto de família

La ruta de tapes de Reus s’iniciarà el 2 de novembre, amb la inauguració oficial a l’Espai Llotja, a partir de les 20 hores

Foto de família dels establiments participants en l’edició de tardor de la ruta de tapes 'Ganxet Pintxo 2023' Foto de família dels establiments participants en l’edició de tardor de la ruta de tapes 'Ganxet Pintxo 2023' CAMBRA DE REUS
Gastronomia Redacció Infocamp
Dimarts, 31 Octubre 2023 22:24

Com ja és tradició, abans d'iniciar-se la Ganxet Pintxo, aquest dimarts 31 d'octubre ha tingut lloc la foto de família dels establiments participants en l’edició de tardor de la ruta de tapes de Reus. Una instantània que s’ha fet a la plaça de Prim amb la presència dels restauradors; l’alcaldessa de Reus, Sandra Guaita; la regidora de Projecció de Ciutat, Noemí Llauradó; del coordinador de la ruta de tapes, Jaume Batista; i del representant de Damm, Òscar Mas.

La foto s’ha realitzat dos dies abans de l’inici de la ruta, que arrencarà amb la inauguració que novament es realitzarà a l’espai de la Llotja, aquest dijous 2 de novembre, a partir de les 20 hores.

Les tapes de la ruta, que arriba a la 22ena edició, tindran un preu de 4 euros i també inclouran, com és habitual, el quinto o la canya Estrella Damm. En total hi participen 37 establiments, cinc més que en la passada edició de primavera.

La Ganxet Pintxo Primavera 2022 és una iniciativa de la Cambra de Comerç de Reus, amb el patrocini d’Estrella Damm i el suport de l’Ajuntament de Reus.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: