Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els "Tastets de Santa Úrsula" maridaran gastronomia i música a Valls

Les cerveses artesanes, la restauració i el swing s'uniran aquest dissabte 28 d'octubre al Portal Nou

La regidora de Comerç de Valls, Rocío Martínez, i la responsable de l'Escola de Ball Bàsic d'Alcover, Alba Regada, mostren el cartell dels "Tastets de Santa Úrsula", a la Muralla de Sant Antoni La regidora de Comerç de Valls, Rocío Martínez, i la responsable de l'Escola de Ball Bàsic d'Alcover, Alba Regada, mostren el cartell dels "Tastets de Santa Úrsula", a la Muralla de Sant Antoni JOSEP CARTANYÀ
Gastronomia Redacció Infocamp
Dimecres, 25 Octubre 2023 12:11

Música, cerveses artesanes i gastronomia s'uniran aquest dissabte 28 d'octubre a Valls amb els "Tastets de Santa Úrsula". Aquesta proposta, que prèn el relleu de l'antiga 'Ursula Beer Fest', tancarà els actes centrals de la Fira de Santa Úrsula amb un esdeveniment al voltant de la cultura de la cervesa artesana, la gastronomia i la música swing.

La Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Valls organitza aquesta activitat, en què quatre productors de cervesa del territori, un de vermut i quatre més de restauració muntaran els seus estands de les 12 del migdia a les 12 de la nit, al Portal Nou i també a la Muralla de Sant Antoni, on s'hi posaran les taules, aprofitant l'espai creat amb la recent recuperació de l'antiga muralla medieval.

La regidora de Comerç de Valls, Rocío Martínez, ha explicat avui en roda de premsa que la proposta "busca dinamitzar l'eix comercial del Centre Històric", alhora que donarà continuïtat a la IX Ecofira del Camp de Tarragona, la IV Fira de Roba Sostenible i la V Fira Altres Lletres, que se celebren el mateix dia.

Cerveses artesanes i gastronomia

Els productors cervesers que participen en aquesta edició seran Les Clandestines (Montferri), Rústica Bufona (Escaladei), La Renaixença (Santa Coloma de Queralt) i l'Ona (Vila-seca). D'altra banda, el Magatzem del Vermut oferirà vermut, mentre que quatre establiments de restauració seran els encarregats de la gastronomia. Concretament, el Portal 22 presentarà hamburgueses i croquetes; La Providència oferirà tapes de formatges, entrepà de Carpaccio de peus de porc amb rossinyols i Kombutja natural; el Bar de la Colla Vella proposa un menú que inclou canya mitjana, patates xips i un frankfurt; i finalment, La Ganxeta, un dels establiments que participa a la IX Ecofira també serà present al Portal Nou per unificar l'oferta gastronòmica de la jornada, amb french tacos, nuggets i patates fregides.

A ritme de swing

Pel que fa a la vessant musical els "Tastets de Santa Úrsula" estaran dedicats al swing. Així, la jornada començarà a les 12 del migdia amb el vermut swing a càrrec del DJ Loren DML Sound i l'actuació de l'Escola de Ball Bàsic d'Alcover. La responsable de l'escola, Alba Regada, ha destacat que l'actuació comptarà amb una important representació d'alumnes que ballaran swing procedents dels centres d'Alcover i Reus, que actualment reuneixen un centenar d'estudiants.

A les 20 hores serà el torn de l'actuació musical del grup Men in Swing, en format trio de piano, saxo i veu amb guitarra i, finalment, la jornada s'allargarà fins a la nit amb DJ Loren DML Sound, a partir de les 21:45 hores.

Els "Tastets de Santa Úrsula" també coincidiran,  a més de les fires esmentades ,amb l'XI Exposició Internacional Canina que es realitzarà Kursaal, complementant un cap de setmana ple d'activitats a la ciutat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: