Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Unes 1.500 persones visiten la XXVII Exposició de Bolets del Morell

L’entitat local Tocats del Bolet ha mostrat uns 200 exemplars en reproduccions en miniatura del seu hàbitat natural

Imatge de la XXVII Exposició de Bolets del Morell Imatge de la XXVII Exposició de Bolets del Morell AJUNTAMENT DEL MORELL
Gastronomia Redacció Infocamp
Dilluns, 23 Octubre 2023 22:06

Aquest cap de setmana, els bolets han estat els protagonistes al Morell amb la XXVII Exposició de Bolets. Un esdeveniment organitzat des de l’entitat local Tocats del Bolet, amb la col·laboració de l’Ajuntament del Morell, que aquest any ha registrat unes xifres de visitants superiors a altres edicions, amb unes 1.500 persones en total que durant tot el cap de setmana s’han acostat al Centre de Serveis per a la Gent Gran a gaudir de la mostra.

L’acte, totalment consolidat, ha permès veure en directe uns 200 exemplars micològics en reproduccions en miniatura del seu hàbitat natural, procedents del Pirineu català, de Terol i, fins i tot, el Pirineu francès, entre altres indrets. Com és habitual, s’han inclòs tant espècies comestibles com no comestibles, a fi que els visitants puguin aprendre a distingir-los. I el pati del mateix Centre de dia ha acollit la tradicional degustació de diumenge al migdia, en què s’han servit pràcticament 500 racions amb els bolets com a ingredient principal: consomé de bolets, estofat de caça i bolets i bolets a la planxa.

Enguany, després que l’any passat elaboressin un castell de bolets com a homenatge a totesles colles castelleres de Catalunya, van idear una sardana de bolets moltsimpàtica, que fins i tot tenia música i feia voltes.

Un cap de setmana de cultura i gastronomia amb el qual els Tocats del Bolet estan molt satisfets, sobretot tenint en compte que és un any complicat i ha costat trobar alguns exemplars. Ara, ja pensen en una pròxima edició, que moltes persones marcaran en vermell al calendari.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: