Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La 10a Mostra de l'Enramada de l’Arboç se celebrarà el 20, 21 i 22 d’octubre

L’Arboç combina l’Enramada amb una nova proposta relacionada amb els jocs electrònics

La coca enramada és un producte típic del Penedès La coca enramada és un producte típic del Penedès AJUNTAMENT DE L'ARBOÇ
Gastronomia Redacció Infocamp
Dijous, 05 Octubre 2023 22:05

L’Arboç celebrarà el divendres 20, dissabte 21 i diumenge 22 d’octubre la desena edició de la Mostra Enogastronòmica de l’Enramada. La coneguda i popular mostra de la coca enramada del Penedès se celebrarà per tercer any consecutiu a la zona exterior del Poliesportiu Municipal i en un tram de l’avinguda Via Augusta, en un indret ampli, amb arbrat i ben pavimentat que permet una major comoditat pels assistents.

L’interior del Poliesportiu acollirà una nova proposta relacionada amb el món del hobby i els jocs electrònics, que serà simultània amb l’Enramada. Un Mostra adreçada a petits i grans aficionats a aquest món que desperta veritables passions.

Així doncs, del divendres 20 d’octubre a partir de les 6 de la tarda fins el diumenge 22 d’octubre la zona del poliesportiu municipal de l’Arboç esdevindrà un pol d’atracció per a totes les famílies del Penedès, on ambdós esdeveniments conviuran i tan arbocencs com visitants vinguts d’arreu, podran gaudir d’aquesta especialitat gastronòmica acompanyada dels millors vins i caves del Penedès i dels millors i més antològics jocs electrònics.

En properes insercions, s’aniran desvelant tots els detalls i sorpreses que depararà la desena edició de l’Enramada i la nova proposta relacionada amb el món del hobby i els jocs electrònics.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: