Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona celebra les VIII Jornades Gastronòmiques Romescvs + Macabevs del 6 al 22 d'octubre

Un total de 24 restaurants de la ciutat serviran menús amb romesco maridats amb macabeus de la DO Tarragona

Un total de 24 restaurants de la ciutat serviran menús amb romesco maridats amb macabeus de la DO Tarragona Un total de 24 restaurants de la ciutat serviran menús amb romesco maridats amb macabeus de la DO Tarragona AEHT
Gastronomia Redacció Infocamp
Dimecres, 04 Octubre 2023 20:52

El Pòsit del Serrallo va acollir dilluns passat la presentació de Romescvs + Macabevs. 100% DO Tarragona. VIII Jornades Gastronòmiques Romesco de Tarragona, les quals tenen com a objectiu promoure la gastronomia a la ciutat a través d’un dels productes insígnia de la seva cuina i de la seva essència marinera: el romesco.

Les jornades estan organitzades per l’AEH Tarragona Ciutat i la DO Tarragona amb la col·laboració del Port de Tarragona, el Patronat Municipal de turisme de Tarragona i Vermut Yzaguirre.

Els 24 establiments participants serviran receptes tradicionals o innovadores que seran maridades amb vins de la varietat macabeu de diversos cellers de la DO Tarragona, del 6 al 22 d’octubre.

Tota la informació sobre les jornades, els establiments participants i els seus menús la trobareu en aquest enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: