Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Buil & Giné presenta aquest estiu el seu primer cicle de vins i música

El celler de Gratallops programa un cop al mes "KM. 11,5 FEST", un tast inèdit de vins seguit de música en viu amb grups locals

"KM. 11,5 FEST", el primer cicle de música en viu i vins del celler Buil & Ginés, va arrencar el passat 30 de juny "KM. 11,5 FEST", el primer cicle de música en viu i vins del celler Buil & Ginés, va arrencar el passat 30 de juny BUIL & GINÉ
Gastronomia Redacció Infocamp
Dimarts, 25 Juliol 2023 08:41

El celler del Priorat Buil & Giné presenta aquest estiu el "KM. 11,5 FEST", el seu primer cicle de música en viu i vins. Un cop al mes es programarà un tast de vist inèdit i entre vinyes acompanyat d'un concert a la terrassa exterior del centre d'enoturisme. El cicle continuarà aquest divendres 28 de juliol, a les 19 h, amb el concert dels The Blue Colors, un power trio afincat al Priorat que està capitanejat pel guitarrista i cantant britànic Phil Mahon.

El nom del cicle fa referència a la ubicació del celler de Gratallops: el km. 11,5 de la carretera de Gratallops a la Vilella Baixa. Però també juga a promoure el territori i a donar protagonisme a l'origen de Buil & Giné i al lloc, "un punt imprescindible de trobada i de contacte amb el paisatge". D'aquesta manera, el celler vol oferir al visitant una nova experiència enoturística on s'emplaça el cicle, l'hotel i el restaurant Amics.

Un tast sorpresa

El cicle s'emplaça a la terrassa exterior del centre d'enoturisme, tot i que també proposa espais singulars pels tasts de vins. El tast de vins d'aquest divendres, que es farà entre les 19 i les 23 h, tindrà lloc entre vinyes i es planteja com un tast sorpresa, ja que es donaran a conèixer vins que no s'acostumen a donar a tastar, ja sigui perquè són anyades especials o noves, que encara han de sortir al mercat. Els visitants gaudiran dels vins i del relat de l'experiència enming d'un amfiteatre de vinyes i emmarcat per la Serra del Montsant.

En acabar, i amb la posta de sol, es tornarà a la terrassa del centre per gaudir a l'aire lliure de la música dels Blue Colors. A més, s'oferirà servei de vins a copes i tapes.

KM. 11,5 FEST: pròxims concerts

Divendres, 28 de juliol (19 h – 23 h): THE BLUES COLORS & GINÉ GINÉ. Tast de vins sorpresa entre vinyes abans del concert.
Dissabte, 26 d’agost (19 h – 23 h): : BAD DECISIONS (pendent de confirmar) & GINÉ ROSAT. Tast comparatiu: 3 vins, 6 anyades.
Dissabte, 30 de setembre: MÚSICA EN VIU AMB XAVI BUIL & AMICS, & PLERET. GRAN TAST DE VINS PREMIATS.

Entrades

Les sessions tenen un preu de 25 euros. Inclou el tast de vins i el concert amb una copa del vi protagonista de la jornada. Altres consumicions com vins a copes i el menjar no estan incloses en els preus de les entrades.

Les entrades es poden adquirir de manera anticipada a la botiga en línia del celler, prioratshop.com, dins l’apartat “Enoturisme – Experiències”

Tota la informació sobre el cicle es troba al web de BUIL & GINÉ, www.builgine.com.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: