Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un consell rector dirigirà provisionalment la DO Tarragona de forma col·legiada

El fins ara vicepresident, Josep Lluís Grogués, ocuparà la presidència fins a les eleccions, d'aquí a quatre mesos

El viticultor de Vila-rodona, Josep Lluís Grogués, presidirà provisionalment un consell rector format per nou membres El viticultor de Vila-rodona, Josep Lluís Grogués, presidirà provisionalment un consell rector format per nou membres DO TARRAGON
Gastronomia ACN
Divendres, 20 Gener 2023 16:50

El Consell Regulador de la DO Tarragona, reunit aquest dimecres de forma extraordinària a Valls, ha decidit que a partir d’ara l’organisme serà dirigit de forma col·legiada pels nou integrants del consell rector, per tal de treballar en favor de la unitat i el consens a la institució. A la reunió també es va decidir que el fins ara vicepresident, el viticultor de Vila-rodona Josep Lluís Grogués, ocupi la presidència, ja que legalment ha d’existir la figura del president, tot i que l’objectiu de la nova junta és treballar de forma consensuada donat que a finals de maig estan previstes les eleccions a la presidència de totes les DO catalanes.

Grogués, que anteriorment en el període 2007-2019 havia ocupat la presidència de la DO, encapçala un consell rector format per nou membres: Roger Soler, de Cellers Blanch; els viticultors Joan Carles Armenijach, Joan Saperas i Enric Vives; Jordi Sánchez, de la Vinícola de Nulles; Josep Anton Llaquet, de Cellers Unió; Gerard Galofré, d’Estol Verd Celler i Josep M. Llauradó, de Mas del Botó.

A partir d’aquesta mateixa setmana, la nova junta de la DO Tarragona començarà a treballar al capdavant de la institució al costat de l’equip tècnic de la mateixa per garantir la continuïtat de la denominació d'origen i els projectes que estan en marxa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: