Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torna la Festa del Bolet de Prades

Aquest dissabte 9 de novembre, a les 09:30h, hi ha una visita guiada amb un expert boletaire i, diumenge al matí es podrà gaudir d'una exposició de bolets a la Plaça Major

Imatge d'arxiu de la Festa del Bolet, de l'any 2018 Imatge d'arxiu de la Festa del Bolet, de l'any 2018 AJUNTAMENT DE PRADES
Gastronomia Redacció Infocamp
Divendres, 08 Novembre 2019 19:56

Prades segueix amb les activitats de tardor aquest cap de setmana amb la Festa del Bolet. Aquest dissabte 9 de novembre a les 09:30h hi ha programada una excursió per a totes les edats acompanyats d’expert boletaire. La visita guiada ja fa dies que va exhaurir les seves places cosa que augura l'èxit en l’edició d’enguany.

A les 19h, al Centre Cívic es farà la conferència 'Setas visionarias y otras comestibles', a càrrec de Francisco Barrajón i Adela Mas, autors del llibre 'Bolets de les Muntanyes de Prades i boscos de Vimbodí i Poblet'.

Festa Bolet 2018

L'endemà diumenge dia 10 seguirà la Festa del Bolet, a partir de les 10:30h, amb una exposició de bolets a la Plaça Major (en cas de pluja es realitzarà al Centre Cívic).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: