Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Tonyinada 2018 arrenca diumenge a l’Hospitalet de l’Infant

Les XIX Jornades de la Tonyina se celebraran del 27 de maig al 17 de juny, en què una desena de restaurants oferiran menús i "tonyi-rapes" / Diumenge s'inauguren a la plaça Catalunya amb un tast de tapes

Imatge de la inauguració de les Jornades de la Tonyina del 2017, a la plaça Catalunya de l'Hospitalet de l'Infant Imatge de la inauguració de les Jornades de la Tonyina del 2017, a la plaça Catalunya de l'Hospitalet de l'Infant CEDIDA
Gastronomia Redacció Infocamp
Dissabte, 26 Mai 2018 22:44

L’Hospitalet de l’infant inaugura, amb la celebració de la Tonyinada 2018, aquest diumenge 27 de maig les XIX Jornades de la Tonyina. Està previst que el tret de sortida a aquesta jornada gastronòmica sigui a partir de les 11:00 hores, a la Plaça Catalunya. Aquells que hi assisteixin podran tastar les "tonyi-tapes", elaborades pels 11 restauradors que prenen part en aquesta edició, per un preu de 2,50 euros amb beguda inclosa. A més, hi haurà actuacions musicals, animació infantil i un sorteig de tres entrades dobles a PortAventura.

En aquesta edició, que finalitzarà el 17 de juny, hi participaran onze establiments. A nou d’aquests establiments s’hi oferiran menús amb la tonyina com a ingredient protagonista, per uns preus que oscil·len entre els 17 i els 33 euros. Tanmateix, als onze s’oferiran les "tonyi-tapes", és a dir, tapes elaborades amb tonyina. D’aquesta manera, els assistents podran degustar diverses proposes culinàries basades en la qualitat i en la creativitat dels cuiners que cada any presenten noves creacions gastronòmiques.

A banda de l’oferta gastronòmica, les XIX Jornades de la Tonyina tindran un altre atractiu: els que tastin els menús podran prendre part en el sorteig de diversos premis, per gentilesa de diversos establiments del municipi i de les comarques de Tarragona. Entre aquests premis, hi ha un menú per a dues persones en un dels restaurants que participen en les jornades, una sessió de relaxació en un llit flotant thermospa, una sessió d’hidromassatge, un bateig per a dues persones de paddle surf, batejos de golf; entrades a l’Aquum Spa, a l’Aquatonic i a PortAventura, un mes de gimnàs i activitats dirigides, dos parells de sandàlies, entre d’altres.

Establiments participants

Nou dels establiments que participen en aquesta edició són de l’Hospitalet de l’Infant on hi poden trobar Amalfi Pizzeria, Cal Rullo, El Solomillo, Hotel Sancho, La Perla Negra, Le P’tit Normand, Llesqueria El Porró, Sol Solet i Topolino. Un dels establiments restants és de Masboquera, El Rebost de la Nuri, i l’altre restant, és de Pratdip, La Cuina d’en Carlos.

Concurs Instagram

La Regidoria de Turisme ha organitzat també un concurs fotogràfic a Instagram. La fotografia més votada guanyarà quatre entrades a PortAventura World i les altres tres finalistes, dues entrades a aquest parc temàtic cadascuna. Les bases del concurs es poden consultar en el fullet informatiu de les jornades i a www.hospitalet-valldellors.cat i www.vandellos-hospitalet.cat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: