Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Caminada de Primavera per l'Autisme arriba aquest diumenge a Tarragona amb el màxim de participants

700 persones s'han inscrit en aquest esdeveniment esportiu i solidari organitzat per Tarragona Esports amb la col·laboració de Todos en Azul

Imatge d'arxiu de la sortida d'una anterior edició de la Caminada de Primavera per l'Autisme Imatge d'arxiu de la sortida d'una anterior edició de la Caminada de Primavera per l'Autisme AJUNTAMENT DE TARRAGONA
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 13 abril 2024 11:06

La Caminada de Primavera per l’Autisme ha arribat al màxim de participants admesos i, aquest diumenge 14 d’abril, 700 persones participaran en aquest esdeveniment esportiu i solidari. La caminada, organitzada per Tarragona Esports amb col·laboració la de l'associació Todos en Azul, sortirà a les 9:30 h des de la Rambla Nova.

L'esdeveniment constarà d'un circuit llarg d'uns 11 quilòmetres i d'un circuit més curt de 5 quilòmetres. Ambdues propostes vorejaran el litoral tarragoní i són circulars amb sortida i arribada a la Rambla Nova.

Amb aquesta caminada, Tarragona Esports suma esforços amb Todos en Azul, una entitat que treballa des de l’any 2019 per recolzar els familiars de persones amb Trastorn de l'Espectre Autista (TEA) facilitant espais pel diàleg, la reflexió i l’aprenentatge propi.

L'esdeveniment també compta amb el patrocini de Repsol i amb la col·laboració de Voluntaris de Protecció Civil, Club Excursionista Alliberadrenalina, Voluntariat CaixaBank, Automàtic Tàrraco, Coca-Cola i Ruzafa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: