El Noia s'emporta el derbi penedesenc davant del CP Calafell (3-2)

Els del Baix Penedès se situen a la sisena posició de l'OK Lliga

Noia i Calafell han disputat el derbi penedesenc de la jornada Noia i Calafell han disputat el derbi penedesenc de la jornada ARXIU / CE NOIA FREIXENET
Dissabte, 06 abril 2024 22:03

El CP Calafell ha caigut davant del CE Noia Freixenet en el derbi penedesenc disputat aquest dissabte a l'Olímpic de l'Ateneu de Sant Sadurní (3-2).

Després d'una primera part sense gols, Xavi Costa ha avançat al Noia gràcies a un penalt transformat al minut 31 (1-0). Sergio Miras ha pogut empatar pel Calafell, al minut 34' (1-1).

El Noia ha deixat mig sentenciat el partit amb dos gols consecutius de Xavier Rovira, al minut 37. (3-1). Martí Gabarró ha estat amonestat amb la targeta blava, al minut 38, i el capità del CP Calafell, Arnau Xaus, ha anotat la corresponent falta directa (3-2), per donar emoció en els últims minuts del matx.

Després d'aquesta jornada, el CP Calafell se situa sisè a l'OK Lliga, amb 35 punts.