Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El CBT cau contra el líder al Serrallo

Els tarragonins perden per 73-86 davant el Cartagena i segueixen sense sortir de la zona baixa

Imatge del partit Ibersol CBT - FC Cartagena disputat aquest dissabte a la tarda al Serrallo Imatge del partit Ibersol CBT - FC Cartagena disputat aquest dissabte a la tarda al Serrallo FC CARTAGENA
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 09 Març 2024 21:22

L'Ibersol CBT ha sumat una nova derrota aquest vespre contra el FC Cartagena, líder de la LEB Plata Est, en el partit disputat al Pavelló del Serrallo. 

El partit ha començat força igualat i el primer quart ha finalitzat amb un 15-18 al marcador. El Cartagena ha aconseguit ampliar l'avantatge al segon parcial i s'ha arribat al descans amb un 33-41 favorable al conjunt visitant. 

A la represa, el guió del partit no ha canviat i un CBT voluntariós no podia contrarestar l'eficàcia del Cartagena. Al final del tercer període la distància s'ha ampliat per part de l'equip visitant (50-67). Els tarragonins han mirat de reaccionar a l'últim parcial, però finalment la victòria ha viatjat fins a Cartagena (73-86).

Després d'aquesta jornada, el CBT seguirà una setmana més penúltim de la classificació de la LEB Plata Est, amb 6 victòries i 16 derrotes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: