Jepi Selva porta el CP Calafell a les semifinals de la Copa del Rei

El jugador vallenc va marcar els dos gols de la tanda de penals contra el Noia, que donen el bitllet a la primera semifinal de la història dels verds

Sergio Miras celebra un dels gols que va marcar en el partit de quarts de final Sergio Miras celebra un dels gols que va marcar en el partit de quarts de final Luis Velasco / RFEP
Divendres, 08 Març 2024 08:32

El partit inaugural de quarts de final de la Copa del Rei d'hoquei patins al Joan Ortoll de Calafell prometia molt i no ha decebut gens. Noia Freixenet i Parlem Calafell han donat un espectacle digne d'un primer duel coper, que ha finalitzat amb 3-3 i que s'ha acabat portant el conjunt amfitrió a la tanda de penals (5-4). És la primera vegada que el CP Calafell aconsegueix el passi a unes semifinals de Copa.

El duel ha arrencat amb un Noia Freixenet més pressionant i encertat. Aquest encert ha estat materialitzat per Jordi Bargalló, que ha inaugurat l'electrònic (0-1). La intensitat i seguretat sota pals tant de Blai Roca (Noia) com de Gerard Camps (Calafell) han protagonitzat la primera meitat.

A dos minuts per arribar al decans, Sergio Miras ha aparegut per marcar dos gols a les acaballes de la primera meitat i donar-li el triomf per la mínima al Parlem Calafell quan ha sonat la botzina (2-1).

A la segona part, Aleix Esteller ha empatat l'encontra (2-2). A continuació, el capità dels verds Arnau Xaus ha tingut l'opció d'avançar el seu equip a la desena falta del Noia Freixenet però Blai Roca ho ha impedit amb una gran intervenció. A la següent jugada, de nou Xaus ha pres la responsabilitat en una nova directa que aquesta vegada sí ha pogut sorprendre per dalt el porter dels de la Capital del Cava (3-2).

Tot i això, Xavi Rovira ha empatat de nou al 42' mitjançant jugada individual per enviar el duel a la pròrroga (3-3).

En el temps extra, el marcador no s'ha mogut i el primer semifinalista s'ha hagut de decidir als penals. Al final,  el jugador vallenc del Calafell Jepi Selva s'ha vestit d'heroi per marcar els dos penals que han donat el bitllet semifinalista als locals, que ho han celebrat a dalt de tot amb el públic (5-4).

Primera semifinal: CP Calafell - Sant Just

El CP Calafell disputarà la primera semifinal de la Copa del Rei, aquest dissabte 9 de març, a les 16:15 h, davant del Senergy Renovables Sant Just, que va eliminar el PAS Alcoi per 5 a 4.