Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Vendrell acollirà el mes de juny els Catalonia Ranking Games d'esport corporatiu

La capital del Baix Penedès també serà la seu de la Final nacional de Reptes Esportius

Presentació dels Catalonia Ranking Games a l'Ajuntament del Vendrell Presentació dels Catalonia Ranking Games a l'Ajuntament del Vendrell AJUNTAMENT DEL VENDRELL
Esports Redacció Infocamp
Dimecres, 31 Gener 2024 20:38

La Sala de Plens de l’Ajuntament del Vendrell va ser escenari, ahir dimarts, de la presentació de la primera edició dels Catalonia Ranking Games, una competició pensada per a la participació del personal d’empreses que vulguin promoure el concepte d’Empresa saludable i fomentar l’activitat física entre les seves plantilles.

La presentació d’aquesta competició va comptar amb la presència de l’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez; de la regidora d’Esports, Mariona Figueras; del CEO de Ranking Games, Mario Rigau; del president de la Unió de Consells Esportius de Catalunya (UCEC), Jaume Domingo, així com del secretari de l’associació sense ànim de luce “Swim for ELA”, Jordi Cervera. I és que, a més, els Catalonia Ranking Games tindran també un vessant solidari i recaptaran fons per aquesta associació que promou la qualitat de vida de les persones diagnosticades d’ELA.

Catalonia Ranking Games, el 29 de juny

Els Catalonia Ranking Games es duran a terme el dissabte 29 de juny i comptaran amb 6 disciplines esportives sense contacte com el tir amb arc, el running, la sogatira o el crazy boat, entre altres. Els equips han d’estar integrats per 4 esportistes i hi haurà 3 categories: equips de 4 homes, equips de 4 dones i equips mixtes.

La presentació d’aquest esdeveniment va comptar amb la projecció de missatges de suport de personalitats de l’esport com Joan Antoni Samaranch, Ánder Mirambell, Theresa Zabell, Eduard Ingles i Juan Carlos Unzué.

Les inscripcions es poden fer al web: https://rankingames.world/catalonia-ranking-games-2024/

La Final nacional de "Reptes Esportius", el 30 de juny

D’altra banda, ahir també es va donar a conèixer que el Vendrell serà seu, el diumenge 30 de juny, d’un altre esdeveniment esportiu: la Final nacional de “Reptes Esportius”, organitzada pels Consells Esportius.

Garantir l’activitat esportiva per a tothom, arreu del territori potenciant la inclusió social i la cohesió és la prioritat dels Consells Esportius de Catalunya i, especialment de l’esport popular. És en aquest marc que se situa el nou programa de "Reptes Esportius en Família", incentivat per la Unió de Consells Esportius de Catalunya.

El nou programa "Reptes Esportius en Família" engloba participants de diverses franges d’edat, equips mixtos i multitud de reptes esportius amb un vessant lúdic. Les activitats que es practicaran seran adequades a tots els membres dels equips, sense contacte i amb un objectiu clar: promocionar la salut a través de l’esport i potenciar els valors personals i comunitaris.

L’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, va agrair l’organització d’aquests dos esdeveniments esportius al municipi ja que, va dir, s’inscriuen en la línia de treball que s’impulsa també des del Vendrell “per garantir l’accés a l’esport a tothom com a eina clau per a una millor qualitat de vida de la ciutadania”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: