El CB Valls es desfà amb autoritat del filial del CB Zaragoza (87-69)

Els de Víctor Neila han fet un bon partit al Joana Ballart

Imatge d'arxiu d'un partit anterior disputat pel CB Valls Imatge d'arxiu d'un partit anterior disputat pel CB Valls ARXIU / INFOCAMP
Dissabte, 27 Gener 2024 21:10

El CB Valls s'ha refet de la última derrota a la pista del SESE, amb una victòria contra l'Azulejo Mocayo -filial del CB Zaragoza- per 87-69 en el partit disputat aquest dissabte a la tarda al Joana Ballart.

Abans del partit de lliga EBA, s'ha fet un minut de silenci en memòria de Pau Figuerola Amat, soci històric del club vallenc, traspassat recentement.

Des de bon principi, els vallencs han marcat distàncies respecte al conjunt aragonès. Al final del primer parcial, els de Víctor Neila guanyaven per 30-19. Al segon quart, el filial del CB Zaragoza ha intentat retallar distàncies, però s'ha quedat lluny de l'objectiu. Al descans el marcador era de 45-36.

La victòria del CB Valls ha estat possible gràcies al bon joc coral de tot l'equip. Així s'ha demostrat en el tercer parcial (26-15), que ha tornat a eixamplar l'avantatge local (71-51). Tot i els esforços dels manyos en l'últim quart, el CB Valls ha sapigut gestionar els darrers minuts i la victòria s'ha quedat a casa (87-69).