El CP Calafell esgarrapa un punt de Riazor

Els del Baix Penedès empaten amb el Liceo (4-4) i se situen tercers a l'OK Lliga

Imatge del partit Liceo - CP Calafell disputat aquest dissabte a Riazor Imatge del partit Liceo - CP Calafell disputat aquest dissabte a Riazor MANU BOUTUREIRA / HOCKEY CLUB LICEO
Dissabte, 20 Gener 2024 21:00

Liceo i CP Calafell han protagonitzat un bon partit aquest dissabte a Riazor. Al final,i després de diverses alternatives en el marcador, el partit ha finalitzat amb repartiment de punts (4-4).

César Carballeira ha obert la llauna amb un gol al primer minut de partit (1-0). Al minut 11, Jordi Ferrer empatava pel CP Calafell (1-1), però Pablo Cancela tornava a avançar els gallecs, al minut 14 (2-1). Abans d'arribar al descans, al 21', el capità del Calafell Arnau Xaus igualava el marcador (2-2).

Ja a la segona part, al minut 30, el Liceo es posava per davant en el matx gràcies a un gol de Pablo Cancela (3-2). Però el CP Calafell ha respost ràpid i, en la jugada següent, Sergi Miras tornava a empatar el partit (3-3). Els del Baix Penedès mai han renunciat a la victòria i, al minut 32, Xaus avançava el CP Callafell per primer cop al partit (3-4). Però una diana del capità dels gallecs, Dava Torres, establia el 4-4 definitiu.

Després d'aquest empat, el CP Calafell se situa tercer classificat a la Parlem OK Lliga, amb 22 punts, els mateixos que el quart i cinquè classificat, PAS Alcoi i Reus Deportiu respectívament.