El Gran Canaria B acaba amb la bona ratxa del CB Salou (78-82)

Els de Jesús Muñiz guanyaven de més de 15 punts en el tercer període però els canaris han forçat la pròrroga i s'han emportat la victòria

Els jugadors del CB Salou s'acomiaden de la seva afició en acabar el partit Els jugadors del CB Salou s'acomiaden de la seva afició en acabar el partit CEDIDA
Diumenge, 17 Desembre 2023 01:07

Després de cinc victòries consecutives, el CB Salou ha caigut aquest dissabte contra el Gran Canaria B per 78 a 82 en el partit disputat al Pavelló Central. Els visitants han forçat la pròrroga i s'han emportat la victòria.

El partit ha començat molt igualat per part dels dos conjunts, com ho demostra el marcador del final del primer període (17-16). Al segon parcial, el CB Salou ha posat l'accelerador i ha aconseguit arribar al descans amb la màxima avantatge del partit (40-25).

Però a la represa les forces s'han tornat a equilibrar amb un tercer quart molt igualat (18-19) que no afectava al marcador (58-44). En l'últim període, el partit ha fet un gir de 360 graus i el CB Salou ha perdut eficàcia i concentració tant en defensa com en atac. Els canaris han aconseguit forçar la pròrroga (72-72) remuntant una diferència de més de 15 punts amb un parcial espectacular (14-28).

En el temps afegit, els canaris s'han mostrat superiors en els moments claus (6-10) i s'han emportat la victòria final (72-78).

Després d'aquesta jornada, el CB Salou se situa en la quarta posició de la LEB Plata "Est", amb un balanç de 8 victòries i 4 derrotes.

D'altra banda, a la mitja part, el públic ha llençat al mig de la pista del Pavelló Central una "pluja de peluixos" perquè aquest Nadal "cap infant es quedi sense joguina".