El tercer quart torna a condemnar al CBT a Benicarló (87-64)

Els tarragonins han plantat cara fins a la mitja part (39-37) però el Benicarló ha encarrilat el partit al segon temps

Imatge del partit CB Benicarló - CBT disputat aquesta dissabte a la tarda Imatge del partit CB Benicarló - CBT disputat aquesta dissabte a la tarda CBT
Dissabte, 16 Desembre 2023 21:56

L’Ibersol CBT no ha pogut ornar de Benicarló amb una victòria per refermar les bones sensacions del darrer partit. La tornada del descans ha tornat a ser clau per les aspiracions cebetistes, on la llosa altre cop del tercer quart va ser massa. Els millors per part blava han estat David Fernández amb 12 de valoració. Però això no s’atura i ara s’haurà d’afrontar dimecres vinent el darrer partit de l’any al Serrallo davant l’Horta Godella.

El partit començava amb els dos equips perdent la pilota en els dos primers atacs, Orlov a la posterior jugada inaugurava el marcador pels locals. Contestava Torres en una bonica continuació. Inici erràtic d’ambdós equips. Quan portàvem tot just 3 minuts de partit entrava Mensah en el que era la seva estrena amb la samarreta blava. Jacob amb un triple posava per davant als blaus (5-7)., que ràpidament era contesta per Libroia. En la següent jugada Mensah s’estrenava. Després d’un altre triple local, Ferran Torres anotava al pal baix i igualava el marcador. Mensah amb un dos més u estrenyia el marcador a segons per finalitzar el període. Arribàvem al final amb un marcador de 18 a 16 pels locals.

Jacob igualava el marcador en l’arrencada del segon període amb una cistella estrambòtica, però els locals aprofitaven la superioritat en la pintura per anotar un dos més u. El partit continuava en un puny, i l’estrenyia més encara Tugores des de la línia de tres, moment per l’entrenada de Ferran Torres després de la recuperació en defensa. Una maca combinació entre Boonyasith i Ferran, empatava el partit, però els locals no afluixaven des de la línia exterior i contestaven amb un triple. Contestava Duch en la seva tornada després de la lesió. El partit guanyava en intensitat, la grada molt activa empenyia als locals, però Boonyasith amb un dos més u posava la màxima diferència en el marcador pels visitants, +3. Els blaus empenyien i es mostraven ara, més intensos en el moment en què David aconseguia una cistella fàcil sota el cercle després d’aprofitar una recuperació. Mendes amb una penetració obligava Adrià Alonso a demanar temps mort (32-37). La sortida del temps mort va ser favorable als locals que aconseguien igualar el marcador quan restaven quaranta segons pel descans. Es recuperava la pilota, i Jorge Serna demanava temps mort per preparar la darrera jugada. Un triple sobre la botzina, posava per davant als locals i s’arribava al descans 39-37.

En la sortida del descans, Ousmane aconseguia quatre punts en un segon esforç, malgrat això els locals continuaven per davant. Tugores amb un triple donava la iniciativa, tocava defensar, però, l’Ibersol ja es trobava en bonus amb només tres minuts de tercer quart transcorreguts. La desconnexió defensiva visitant l’aprofitaven els locals per donar-se un respir en el marcador, 47-44. Una esmaixada finalitzada en falta obligava Jorge Serna a demanar temps mort quan tot just arribàvem a l’equador. Els locals apretaven en defensa i complicaven els atacs cebetistes que de moment no trobaven solució. Mendes esmaixava després d’una combinació amb Ndour, però els locals contestaven des de la llarga distància (54-46). S’escapava en el marcador Benicarló, mentres aprofitava la seva bona inèrcia defensiva a més, també anotant des de la línia de tirs lliures aprofitant el bonus. Tornava a demanar temps mort Serna per parar el parcial local que ara aconseguia marxar en el marcador 60-46. El parcial continuava obert, quan el trencava Buscail, però s’havia de treballar al darrere. Finalitzava el tercer període amb un marcador de 65-50.

S’iniciava el darrer període amb una recuperació defensiva, però que no s’aconseguia acabar en cistella. Els jugadors blaus semblava que començaven amb una bona mentalitat defensiva, quan recuperaven la segona, però la pilota no volia entrar. Sí que ho feia a la tercera pels locals que posaven molta terra pel mig en el marcador. L’encert no acompanyava als tarragonins en aquest inici d’últim quart i això ho aprofitava Benicarló per jugar amb tranquil·litat. Una falta tècnica convertida i una esmaixada d’Ousmane semblava convertir-se en una petita reacció, però els locals tirant de veterania sumaven des de la línia de la personal. Entrava ara el triple de David, però els locals continuaven de dolç i el contestaven. El partit transcorria entre el desencert visitant i el moment dolç dels locals que continuaven molt encertats des de la línia de tres, moment en què Jorge Serna tornava a parar el partit (76- 56). Arribava l’encert des de la mà de Mensah, però ja era massa tard (80-61), i restaven tot just dos minuts de partit. Finalitzava el partit amb un 87-63 en el marcador.