Derrota del CF Pobla de Mafumet a Peralada (2-0)

El filial grana no ha tingut gaires opcions en un partit dominat pel conjunt local

Imatge del partit CF Peralada - CF Pobla de Mafumet Imatge del partit CF Peralada - CF Pobla de Mafumet GUILLEM PASANO
Diumenge, 19 Novembre 2023 18:41

El CF Pobla de Mafumet no ha tingut gaires opcions en el partit disputat aquesta tarda a l'Estadi Municipal de Peralada, on ha caigut per 2 a 0, en el partit corresponent a la jornada 11 del grup V de la Tercera Federación.

El CF Peralada s'ha avançat amb un gol matiner de Daniel, al minut 5, que ha condicionat força el partit (1-0). El conjunt gironí hauria pogut tornar a marcar, tres minuts més tard, però el davanter ha acabat perdonat. Per part de la Pobla, al minut 19, l'ha tingut amb un xut perillós que ha sortit desviat i, al minut 31, amb una parada del porter Pirot, que ha intervingut després d'un mal refús de la defensa. Amb l'1-0 s'arribava al descans.

La segona meitat ha començat de manera semblant a la primera, amb un gol dels locals en una de les primeres accions. Ha estat, al minut 47, quan el Peralada ha marcat a la sortida d'un còrner (2-0). El gol dels gironins ha tornat a desconcertar al conjunt pobletà, que pràcticament no ha generat ocasions durant la segona part. La única s'ha produït, al 83', amb un xut massa tou de Grabulosa, que ha aturat el porter del Peralada sense problemes.

Després d'aquesta jornada, el CF Pobla de Mafumet se situa en la vuitena posició, amb 16 punts.