El CBT cau amb el Mataró i segueix sense conèixer la victòria al Serrallo

Una mala segona part condemna els blaus a una nova derrota (74-87)

Imatge del partit CBT - CB Mataró disputat aquest dissabte al Serrallo Imatge del partit CBT - CB Mataró disputat aquest dissabte al Serrallo CEDIDA
Diumenge, 19 Novembre 2023 14:39

El Club Bàsquet Tarragona no va poder donar continuïtat a la victòria aconseguida la setmana passada a Son Moix i va caure aquest dissabte contra el CB Mataró (74-87) en el partit disputat al Serrallo.

L'Ibersol CBT va competir bé durant la primera meitat. El primer parcial (16-17) i l'avantatge aconseguida abans d'arribar al descans (39-36) demostren la igualtat que es va viure al parquet.

Però, a la segona part, els de Noé Monroy no van estar prou resolutius i no van poder contrarestar l'encert del CB Mataró. Al final del tercer quart, el resultat era de 58-66, una derrota que es va consumar al final del partit (74-87).

Després d'aquesta derrota, el CBT segueix cuer a la classificació de la Conferència "Est" de la LEB Plata, amb un balanç d'una victòria i set derrotes.