Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Aquest diumenge, esport solidari al Morell amb 'Hol·la Genís'

L’esdeveniment, com sempre, destinarà la seva recaptació a la lluita contra el càncer infantil

Imatge d'una edició anterior de la cursa Hol·la Genís Imatge d'una edició anterior de la cursa Hol·la Genís AJUNTAMENT DEL MORELL
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 18 Novembre 2023 15:40

L’entitat morellenca Hol·la Genís, amb el suport de l’Ajuntament del Morell, ja fa setmanes que organitza la seva 7a cursa i caminada solidària, que tindrà lloc aquest diumenge 19 de novembre. Una jornada en què també commemoraran el 10è aniversari de l’associació, i en què l’esport es converteix en protagonista d’un esdeveniment totalment consolidat al municipi. Les inscripcions per a participar-hi ja estan obertes tant online, en aquest enllaç, com presencialment, al pavelló municipal del Morell.

La recaptació, com és habitual, es destina a la lluita contra el càncer infantil. Així, l’associació Hol·la Genísrepartirà els diners aconseguits entre Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, la Casa Ronald Mc Donald i Make a Wish.

Diferents modalitats i activitats, aptes per a totes les edats

Les persones interessades tenen diverses opcions per aportar el seu granet de sorra. Els que tinguin ganes de calçar-se lessabatilles podran triar entre diferents modalitats, amb curses de 5 i 10 quilòmetres, una caminada de 4 quilòmetres i curses infantils. La inscripció a les curses i la caminada costa 15 euros, mentre que la de les curses infantil en val 10. En totes aquestes opcions, els participants rebran una samarreta i diversos obsequis.

La sortida serà des del carrer Pompeu Fabra del Morell a partir de les 9.45 hores. I a les 10 hores hi haurà una masterclass de zumba, per a la qual cal formalitzar una inscripció de 12 euros. A les 12 hores, a més, hi haurà vermut electrònic. Finalment, hi ha dues possibilitats de dorsal zero, en què es pot fer un donatiu de 5 o 10 euros sense participar en la cursa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: