Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Nàstic continua bloquejat (0-0)

Els de Dani Vidal dominen el partit però s’estavellen contra la muralla defensiva del Sestao River

Pablo lluitant davant la defensa del Sestao River Pablo lluitant davant la defensa del Sestao River GIMNÀSTIC DE TARRAGONA
Esports Abel Casanovas
Diumenge, 12 Novembre 2023 23:23

El Nàstic de Tarragona no ha passat de l’empat a zero contra el Sestao River, cuer de la categoria, en el partit corresponent a la dotzena jornada del Grup I de Primera Federació. Els de Dani Vidal han dominat el partit en possessió i ocasions de gol, però no han estat capaços de superar la muralla defensiva plantejada pel Sestao River ni de donar fluïdesa a un joc travat constantment pels bascos.

Vidal optava per tornar a donar l’alternativa a Mario per banda esquerra i Tirlea pel carril dret. De fet, l’extrem barceloní ha estat el protagonista de la primera acció d’atac grana, al primer minut de joc, amb un xut desviat per poc després d’una jugada marca de la casa.

El Nàstic intentava imprimir velocitat al duel i tombar el mur plantejat per Aitor Calle, que s’ha mostrat unit i compacte en tot moment. Pablo Fernández, baixant a rebre pilotes i mostrant la seva versió més “playmaker”, ha tingut una nova oportunitat per avançar als tarragonins després d’una passada exquisida d’Andy, però Puig l’ha enviat a córner. L’extrem alacantí ha estat un dels agitadors de l’atac grana durant el primer temps, tenint també la seva opció d’obrir el marcador, però s’ha tornat a trobar amb un Sergi Puig ben situat.

El Nàstic dominava i creava perill davant d’un Sestao que esperava replegat en defensa intentant enganxar alguna acció al contraatac que no es produïa gràcies a una nova exhibició de lideratge de Nacho i Pablo Trigueros.

El pas per vestidors no ha fet variar el guió, el Sestao es reafirmava amb el seu pla de partit i el Nàstic intentava buscar una escletxa en la defensa basca per tornar a sumar els tres punts més d’un mes després. Jaume Jardí ha estat el següent en provar-ho, però la seva rematada ha acabat sortint desviada.

Els minuts passaven, la desesperació creixia i el conjunt basc començava a travar el joc amb aturades constants i esgarrapant segons al cronòmetre. Dani Vidal demanava amb vehemència als seus homes que es llancessin a l’atac i que circulessin ràpid per intentar enxampar desprevinguda la rereguarda del Sestao. En una bona transició, Andy ha finalitzat amb un xut innocent a les mans de Sergi Puig.

Marc Fernández, la més clara

Quan ja s’anava a complir el minut 90’, Marc Fernández ha rebut la pilota a tres quarts de camp, s’ha desfet dels seus defensors i ha conduït fins a plantar-se sol davant Sergi Puig. El de Corbera ha optat per retallar-lo i, quan ho tenia tot a favor, el defensa s’ha interposat en el camí per salvar un punt a l’heroica pel seu equip.

El davanter, a més, s’ha trencat en aquesta jugada i ha acabat abandonant el terreny de joc, deixant al Nàstic amb 10 els darrers minuts.

El Nàstic suma 19 punts i ocupa ara mateix el setè lloc, a tres punts de la zona play off i a cinc d’un lideratge que va ostentar durant sis jornades.

El següent compromís dels de Dani Vidal serà dissabte 18 de novembre a les 18 h, davant del Real Unión de Irún, rival directe dels grana per fer-se amb una plaça del “top 5”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: