El CB Salou es fa fort a casa i s'imposa a l'Horta Godella (86-82)

El conjunt de Jesús Muñiz aconsegueix la quarta victòria de la temporada

Imatge del partit CB Salou - CB Horta Godella disputat aquesta tarda Imatge del partit CB Salou - CB Horta Godella disputat aquesta tarda CEDIDA
Diumenge, 12 Novembre 2023 20:25

El CB Salou ha sumat avui davant el CB Horta Godella la quarta victòria de la temporada a la LEB Plata "Est" en el partit disputat al Pavelló Salou Centre.

El primer parcial ha estat molt equilibrat però s'ha saldat a favor dels salouencs (23-19). La dinàmica no ha canviat al segon quart i ambdós equips s'han mostrat molt competitius tant en defensa con en atac. Al descans s'ha arribat amb un 45-42 al marcador.

A la represa, el CB Salou ha posat tota la carn a la graella i ha arribat a tenir un +15 de diferència. Els de Jesús Muñiz han estat superiors tant en rebots ofensius, triples o transicions ràpides, que han fet possible mantenir una avantatge de 68-58 al final del tercer quart.

Al darrer parcial, les coses s'han complicat pel conjunt local. Els valencians han posat una marxa més i han millorat en la pressió, els rebots i en la capacitat anotadora. Això els ha situtat a un punt del Salou, a menys d'un minut pel final. Però els de Muñiz han sapigut gestionar els últims instants de partit i s'han assegurat la victòria, la quarta de la temporada (86-82).

Després d'aquesta nova victòria, el CB Salou se situa en la cinquena posició de la LEB Plata "Est", amb un balanç de 4 victòries i 3 derrotes.