El Reus FC Reddis empata a Hospitalet de Llobregat

L'equip reusenc torna amb només 1 punt, tot i que ha disposat de bones ocasions per marcar

Imatge del partit entre el CE L'Hospitalet i el Reus FC Reddis Imatge del partit entre el CE L'Hospitalet i el Reus FC Reddis JOSERAGONFID.COM
Esports Reus Digital
Diumenge, 12 Novembre 2023 17:15

El Reus FC Reddis ha empatat a 0 gols al sempre complicat camp del CE l'Hospitalet. La primera ocasió per als reusencs ha arribat ben aviat, al minut 5. Els roig-i-negres han iniciat el partit amb molt bones intencions tot trepitjant en repetides ocasions l'àrea rival. Per la seva banda, l'Hospitalet s'ha espavilat a partir de la mitja hora de joc, amb una gran aturada del porter visitant Verdejo al minut 30.

La segona meitat ha començat amb un gol anul·lat al reusenc Aitor Serrano. Poc després, de nou Verdejo ha salvat l'1 a 0 amb una espectacular aturada. El Reus FC Reddis ho ha seguit intentant mitjançant Oribe i Serrano, però sense encert. El partit ha finalitzat novament amb una bona intervenció de Verdejo per segellat l'empat al marcador.