Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Reus Deportiu perd contra el CP Calafell en el retorn al Palau d’Esports

Els reusencs no culminen la remuntada i sumen quatre jornades seguides sense guanyar

Imatge del derbi Reus Deportiu - CP Calafell disputat aquest diumenge al Palau d'Esports Imatge del derbi Reus Deportiu - CP Calafell disputat aquest diumenge al Palau d'Esports REUS DEPORTIU
Esports Jordi Benavent / Reus Digital
Diumenge, 12 Novembre 2023 18:02

El Reus Deportiu Virginias ha tornat al Palau d’Esports, aquest diumenge, després de les obres de remodelació que han obligat a disputar els primers partits de la temporada al pavelló Olímpic de Reus i al Vendrell. En aquest retorn a casa, els reusencs han rebut la visita del CP Calafell. El resultat final ha estat de 3 a 5 a favor dels visitants. El partit ha tingut tots els ingredients que es poden esperar en un derbi: emoció, lluita, rivalitat sobre la pista i, sobretot, a les graderies.

Com era d’esperar, el duel ha començat amb un ritme de joc molt alt, en què els dos conjunts han buscat la porteria rival i han posat a prova els porters. La igualtat ha estat la tònica del partit, fins que als 13 minuts de joc, Oriol Vives ha finalitzat un contracop amb un xut creuat i ha marcat el primer gol (0- 1). Tot i el marcador advers, els homes de Jordi Garcia han continuat buscant la porteria defensada per Gerard Camps amb xuts des de lluny. El partit s'ha anat endurint amb el pas dels minuts i els dos conjunts han anat acumulant faltes d'equip.

Quan faltaven poc menys de 4 minuts per al descans, "Jepi" Selva ha sorprès Càndid Ballart amb un fort xut que ha significat el 0 a 2. Aquest gol ha deixat al Reus Deportiu estabornit i Jan Escala ha finalitzat un nou contraatac del Calafell per establir un inquietant 0 a 3. Amb aquest resultat s'ha arribat al descans.

El descans havia de servir per reordenar l'equip i intentar capgirar el marcador, mentre que l'afició roig-i-negre animava a l'equip esperant la remuntada. Quatre minuts després de la represa, el Calafell ha fet la desena falta d'equip i Marc Julià ha pogut reduir diferències (1-3). El gol ha tornat a situar el Reus en el partit. Tres minuts més tard, Martí Casas, amb un xut al primer pal ha posat l'emoció amb el 2 a 3.

La tensió ha anat creixent entre els jugadors, i poc després, Sergi Aragonès ha vist la targeta blava. En el llançament corresponent, Arnau Xaus no ha pogut superar Ballart. La targeta blava ha obligat els reusencs a jugar amb inferioritat durant 2 minuts i en la desena falta d'equip del Reus, novament Càndid Ballart ha aturat la falta directa d'Arnau Xaus.

Pocs segons més tard, David Gelmà ha desaprofitat un llançament des del punt de penal que ha topat amb la base del pal de la porteria defensada per Gerard Camps. Posteriorment, el mateix Arnau Canal s'ha inventat un fort xut creuat que ha fet esclatar el pavelló reusenc amb l'empat a 3 gols. L'alegria reusenca, però, no ha durat gaire perquè un ràpid contracop finalitzat per "Jepi" Selva ha tornat a avançar el Calafell amb el 3 a 4.

En els darrers minuts, amb el partit trencat, la tensió ha anat en augment i les topades entre jugadors han estat constants. Els jugadors reusencs han fet tot el possible per tornar a empatar l'encontre, però l'actuació del porter del Calafell i la mala sort ho han evitat. En el darrer minut, els de Jordi Garcia han jugat sense porter i amb 5 jugadors de pista, un fet que ha aprofitat el conjunt entrenat per Ferran López per fer el definitiu 3 a 5.

Amb aquesta nova derrota, el Reus Deportiu Virginias suma 4 jornades seguides sense guanyar i la pròxima setmana intentaran trencar aquesta mala ratxa de resultats visitant la pista del cuer, l'Adiss Hockey Rivas de Madrid.

Després d'aquesta jornada, el CP Calafell se situa quart de la Parlem OK Lliga, amb 12 punts, mentre que el Reus Deportiu baixa fins a la setena posició, amb 8 punts.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: