Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El CP Calafell salva un punt "in extremis" de Sant Just (3-3)

Els verds comencen la Parlem OK Lliga amb un empat a domicili, després d'un partit molt equilibrat

Els jugadors del Calafell abracen a Jepi Selva, autor del gol de l'empat a la pista del Sant Cugat, a l'últim segon del partit Els jugadors del Calafell abracen a Jepi Selva, autor del gol de l'empat a la pista del Sant Cugat, a l'últim segon del partit CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 30 Setembre 2023 21:00

El CP Calafell ha esgarrapat un punt de la seva visita al Complex Esportiu Municipal La Bonaigua davant l'HC Sant Cugat (3-3)., en el partit corresponent a la primera jornada de la Parlem OK Lliga.

L'HC Sant Cugat s'ha avançat en el marcador amb un gol de Joan Pujalte, al minut 20 de la primera part (1-0). Ambdós equips han tingut alguna ocasió més per marcar, però finalment s'ha arribat al descans amb avantatge local(1-0).

Només començar la segona part, Jordi Ferrer ha igualat el marcador pel Calafell, al minut 22 (1-1).

Al minut 20', Cristian Rodríguez anotava el segon gol que donava avanatge als locals (2-1). Però tan sols un minut després, el mateix Crisitian és sancionat amb una targeta blava i Arnau Xaus ha aprofitat el llençament de la falta directa per empatar el partit pel Calafell (2-2).

El Sant Cugat ha tornat a avançar-se en el marcador gràcies a un nou gol de Cristian Rodríguez, al minut 45 (3-2). 

Final d'infart

L'últim minut del partit ha estat d'infart. Quan només faltaven 59 segons per finalitzar el matx, el CP Calafell comet la seva desena falta d'equip, però Joan Pujalte no ha pogut aprofitar la directa per sentenciar el partit a favor dels locals. Una errada que li costaria cara al Sant Cugat, ja que quan l'àrbitre estava a punt de xiular el final del partit, -a mig segon per acabar-, el vallenc Jepi Selva ha etzibat un potent tir exterior que ha suposat el gol de l'empat definitiu pel Calafell (3-3).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: